Oficiální stránky fotbalového klubu

Pozvánka na víkend a představení soupeřů

A už je tady zase fotbalový víkend. Tentokráte první do, kterého zasáhnou všechna naše mužstva. Naši nejmenší jedou v sobotu do Kozmic. Bude to souboj na ostří nože, protože Kozmice jsou jediný tým, který je našim barvám na dostřel a budou se spolu prát o 5. místo. Přejeme klukům ať cesta směrem na Ostravu je více než plodná. Zápas začíná v sobotu ve 14:00.

Dorostenci tento víkend budou mít premiéru. Jejich soupeřem je Háj ve Slezsku, který je v tabulce před nimi. V podzimním utkání si body týmy dělily, uvidíme zda tentokráte bude hrát prim domácí prostředí v sobotu v 12:30. V generálce sehráli dorostenci zápas se Zlatníky a odešli poraženi 2:3.

B -tým bude mít víkendovou misi asi nejtěžší. Zavítá na půdu suveréna III. třídy z Dolních Životic. Soupeř zatím neztratil ani bod. Navíc se hraje v krutém nedělním čase, 10:00, snad to nebude pro naše barvy velký problém a soupeři nedají nic zadarmo a překvapí.

A – tým má zatím na jaře velice dobré výsledky, 6 bodů, skóre 10:0 a přijíždí poslední Bělá. Ale pozor zápas začíná za stavu 0:0, Bělá s námi prohrála poslední 4 zápasy, ale pozor na to, aby svoji serii zrovna ve Vávrovicích neutnula. Není radno nikoho podcenit a soustředit se pouze na svůj výkon. Domácí zápas začíná v sobotu v 15:30. Můžete se opět těšit na ceny. Tři vylosování můžou vyhrát ceny od našich sponzorů.