Oficiální stránky fotbalového klubu

Ohlédnutí za odehranými zápasy

Naše první mužstvo sehrálo v posledních dvou týdnech 2 velice nepěkné zápasy. Nejdříve utrápeně vyhráli v Moravici a o týden později pouze remizovali s Radkovem, který se prezentoval sympatickým výkonem, naopak naše barvy měly slušné kombinace, kterým však chyběla finální přihrávka a hlavně dobré zakončení.

B – tým vyhrál doma 2:1 nad Chvalíkovicemi, v jejich barvách se objevil i náš bývalý hráč Petr Arendáš, který se po 2 měsících poroučel ze Slavie. Kluci předvedli slušný výkon a kapitán Vegel ještě k tomu 2 přesné zásahy. O týden později ovšem torzo odjíždělo do Polomi a ex účastník okresního přeboru naše kluky vyprovodil výpraskem 7:0.

Dorostenci v prvním domácím utkání remizovali s Hájem ve Slezsku, soupeř byl mnohem aktivnější a fotbalově vyspělejší, ale chyběla mu pokora a bojovnost. Kluci v zápase více bojovali a měli velkou smůlu. Hned v 5. minutě si dali vlastní gól. Pak po krásné akci na jeden dotek vyrovnali. Pak si však Klásek dal vlastní gól. Vyrovnání bylo s přísně nařízené penalty. Ve druhém poločase se naši kluci ujali vedení 3:2, ale nevydrželi a dostali gól z rohu na 3:3, to byl i konečný výsledek. Ve druhém utkání opět doma porazili 2:1 Hať, všechny branky padly mezi 42. – 50. minutou. Soupeř působil hodně odevzdaně a zabral až v posledních 15 minutách.