Oficiální stránky fotbalového klubu

Ohlédnutí za odehranými zápasy

V minulém kole naše týmy sehrály zápasy, kde nebylo nouze o góly.

Naši nejmenší jeli na půdu Štěpánkovic, které po dlouhé době se přihlásily do soutěže 1+10. Naši kluci předvedli velice pěkný výkon a okořenili jej osmi góly v síti soupeře.

Dorostenci sehráli svůj zápas na domácí půdě s poslední Vřesinou. Zápas byl v první třetině zápasu vyrovnaný. Naši kluci se dostali do vedení brankou Pchálka, na tu však soupeř záhy odpověděl a vyrovnal. Pak jsme využili dvou chyb soupeře při dlouhých míčích za obranu. Poté se zranil v souboji o míč nejlepší hráč hostů Frank a hra soupeře se rozpadla. Naši kluci přidali dalších 6 branek a vyhráli jasně 9:1.

B – tým zajížděl na horkou půdu do Těškovic, ve velice okleštěné sestavě prohrál 7:0, je však nutno vyzdvihnout samotné hráče, kteří v nepříliš fotbalovém počasí na zápas dorazili.

A – tým hrál velice důležitý zápas na domácí půdě proti Budišovu nad Budišovkou. První poločas byla hra nahoru dolů, domácí a hosté měli několik šancí, které neproměnili. První gól hostů byl hodně spekulativní, brankář Matějček držel balon v ruce, ale po kontaktu z hostujícím útočníkem míč neudržel a rozhodčí nepochopitelně nechal hru pokračovat, která vedla až k hostující brance. Ve druhém poločase se podařilo našim klukům zápas otočit, ale 10 minut před koncem si nechali vedení vzít. Všichni jejich hlavní konkurenti zvítězili a tak našim barvám patří až 5. příčka.