Oficiální stránky fotbalového klubu

Domácí zápas áčko zvládlo

Odřené uši a hodně upocený výkon se ziskem tří bodů. Na naši půdu zavítali Těškovice, OP hrají možná po více jak 15 letech. Přesto však ukázali, že hrát umí. První poločas byl vyrovnaný hrálo se spíše po šestnáctku Těškovic a ty naopak hráli na rychlé náběhy svých křídel či útočníků. Do vedení se dostali Vávrovice po střele Mruska. Hosté však to pěti minut srovnali z penalty, která byla hodně přísná a asistent rozhodčího by se měl hodně červenat. Penalta domácím uškodila, přestali hrát a hosté byli jasně lepší. Jediný, kdo byl nejlepší byl v brance Košárek, který chytil hostům 3 tutovky.

Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Hned v úvodu druhé půle  se po pěkné akci prosadil Klein. Hosté však za 5 minut oplatili stejnou mincí a pohlednou akci dovedli až do branky. Pak však ovládli hrací plochu domácí. Klein nejdříve trefil tyčku, pak však Mrusek s úniku zvýšil skóre. Další šance neproměnili Klein a hlavně Škopek. Hosté měli v druhé půli pouze jednu obrovskou šanci, ale tu chytil nejdříve Košárek a posléze vzal hostům vítr z plachet Petr Janotka svým obranným zákrokem.

Vávrovice – Těškovice 3:2 (1:1)

branky: Mrusek 2, Klein

Sestava: Košárek – Šenk – Schneider, Janotka, Schoppik – Paštěka (Škopek), Morbitzer, Lichovník Jan, Klein D. (Halátek) – Chryzcyk (Lichovník Jakub), Mrusek