Oficiální stránky fotbalového klubu

Fotbal přerušen – výsledek nejasný

Na Jaře se fotbalové soutěže ani nerozjeli a nakonec byl soutěžní ročník ukončen. Nový se sice rozjel, ale za polovinou je opět konec. Až do konce prosince prostě zákaz kolektivních sportů vevnitř či venku. Situace v ČR se zhoršila a tak vláda učinila s ohledem na zdraví svých občanů tento diktát. Snad bude úspěšný, ale co dál?

A – tým sezónu nakročil nejhůře, jak mohl. Ze zápasů s dvěma adepty na sestup vyhořel a získal jeden bod. Pak však následovala šňůra 7 někdy vybojovaných výher a posun na 2. místo ze ztrátou 2 bodů na vedoucí Stěbořice.

B – tým po odchodu realizačního týmu se hodně nakopnul. Nový managment sebou přinesl výsledky, předvedená hra však někdy přinesla bolest očí diváků. Dále se zlepšila mírně spolupráce obou mužských týmů a kooperace přinesla body na obou stranách. Zatím je béčko čtvrté, ale soutěž je díky odhlášeným Svobodným Heřmanicím trochu rozstřílená, někdo odehrál 8, ale někdo jenom 6 zápasů. Každopádně pohled na tabulku je líbivější ne v předchozích ročnících.

Dorost je tento rok úkazem. Po odchodu silného ročníku 2001, lepších hráčů do jiných oddílů měli trenéři, co dělat, aby vůbec sezónu začali. Kostru týmu poskládali a kolem nich to je pěkné sběraniko. Bodově kluci hrají na svoje maximum. Někteří teprve fotbal hrát začali a některým kolektivní pojetí hry je docela cizí. Přesto všechno si myslím, že pokud bude touha po tom se zlepšovat, tak i výsledky se dostaví. Dorost je zatím 8 z 10 a to by měl být také konečný cíl.

Žáci se tentokráte přihlásili do klasického fotbalu. Tabulka je o 4 týmech, které se střetávají pořád dokola. Hned je vidět, kdo na co má. Štěpánkovice a Raduň hrají jiný level a my s Darkovičkami druhý.

 

Takže sportu zmar a fotbalu zvlášť