Oficiální stránky fotbalového klubu

Podzim 2023

Právě se nacházíme za polovinou podzimní soutěže ročníku 2023/2024. Bohužel pro naše barvy není příliš ideální. 

Naši nejmladší vstoupili opět v pozměněném složení do okresní soutěže sk. D. Jejich soupeři jsou však nad jejich síly. Naši kluci dostávají každý zápas naloženo. Přesto z úst trenéra slyší jenom samou chválu za svou práci a odhodlání. Tak kluci pěkně makejte a časem se vše obrátí.

Naši starší žáci ve své okresní soutěži zažívají prakticky pořád to samé už několikátý rok. Bohužel sestava našeho týmu je po většinou složena z dětí, které nejsou z naší obce a proto podle toho vypadá tréninková morálka a bohužel i docházka na zápasy. Kluci jsou ve své skupině poslední bez získání jediného bodu. 

Dorostenecký tým je určitě pilný, tréninky jsou ve velkém počtu. Soutěž se rozběhla jenom se 6 týmy a 4 kolový systém. Naši kluci zatím paběrkují na hraně pomyslné bedny. V soutěži jsou 2 „slabší“ mužstva. Jeden favorit a tři týmy, které se perou mezi sebou. Naši kluci nezvládli oba zápasy s Vítkovem, od favorizovaného Slavkova dostali naloženo a Litultovice doma porazili. Zatím jsou čtvrtí.

B-tým = tým odpadlíků se letos musel skládat znova. Odešli 4 hráči základní sestavy. Za ně přišli sice náhrady, ale ne v téže kvalitě. Soutěž je nevyrovnaná a kluci čelí týmům, které jsou o několik levlů nad nimi. S týmy, které jsou na to stejně však ve vzájemných zápasech zklamali. Zatím jsou předposlední se 4 body.

A – tým začal svou pouť v OP remízama. Pak dokonce dostal naloženo od Štítiny, ale ta jak vidmo tabulku letos jede. Kluci však nezvládli dobře rozehraná utkání a někdy brali pouze bod někdy nic. Naložili Jakartovicím a Životicím, ale zatím to na víc, jak střed tabulky nestačí.