Oficiální stránky fotbalového klubu

Pozvánka na další zápasy

Žáci svůj zápas odehrají doma 21.5. v 10:00 proti Hati. Zatím jsou naši kluci v soutěži jako myšky a ostatní soupeři jako nelítostní dravci. Snad i myška teď potahá někoho za ocásek a soupeře pořádně potrápí.

Dorost zajíždí v neděli v 21.5. v 13:15 do Zlatník, což je nejlepší tým okresního přeboru, doma s nimi prohráli jasně 0:6, doufejme, že se tento výsledek opakovat nebude. No a aby to měli kluci zase o něco pestřejší, tak ještě ve čtvrtek 18.5. v 17:30 je čeká generálka s druhým týmem tabulky Bolaticemi. Snad nějaký bodíček do sbírky přibude.

Muži B mají za sebou hodně černou serii a pojedou ji snad vylepšit do Svobodných Heřmanic, ale soupeř je na podzim porazil, tak není radno je podceňovat , i když v tabulce jsou za našimi barvami. Zápas se uskuteční v sobotu 20.5. v 16:00

A -tým hraje o holé přežití, teď už budou čekat pouze soupeři z horních pater tabulky a jedním z nich jsou Jakartovice, posledními výsledky si sice pokazili šanci zahrát si o postup do I.B, ale pořád je to soupeř, kterého jsme  v posledních 5 zápasech nedokázali porazit a je to jeden z tzv. pomníčků. Navíc na podzim se na jejich půdě prohrálo jasně 0:3. Pojďme se kluci o ten přebor porvat.  Zápas se uskuteční v sobotu 20.5. v 17:00.