Oficiální stránky fotbalového klubu

Průměrný říjen

Už je to delší doba, co jsme na webu hodnotili výsledky našich mužstev a musíme přiznat, že říjen byl spíše průměrný.

Naši nejmenší svoji podzimní pouť zakončili porážkou 0:8 v Litultovicích a 3:5 doma se Slavkovem. Nová soutěž, nové pravidla a absolutní výsledkový propad. Našim nejmenším tento herní systém vůbec výsledkově neprospěl, přesto je třeba pochválit hlavně to nadšení a práci na tréninku, která je příkladná. Přejeme dobrou zimní přípravu a snad na jaře trochu lepší výsledky.

Dorostenci mají těžký konec podzimu. Museli ukázat zda-li se s nimi musí počítat jako s favority soutěže a svou roli zvládli obstojně, ale někteří náročnější fanoušci by řekli, že právě vůbec. Nejdříve prohráli doma jasně 0:3 s Raduní, která je však jasný favorit soutěže. Poté přivezli 3 body z Bolatic, odtamtud se většinou vozili velké gólové příděly. Rozhodující zápas podzim byl proti Slavkovu doma, kdy jakékoliv vítězství by udrželo kluky v čele OP, nepovedl se první poločas a po přestávce stihli pouze korigovat na 1:2. Teď je ještě čeká 4.11. doma zápas s Vítkovem.

B – tým měl jedno kolo venku a pak je čekali 2 výjezdy směr Bruntál. Ten první byl vydařenější. V Sosnové sice brzo kluci prohrávali o 2 branky, ale famózní druhý poločas napověděl, že by jejich cíle v soutěži mohly být někde jinde, otočili výsledek na 2:3, ale závěr se jim hrubě nevyvedl a museli vzít za vděk bodem za remízu 3:3. Opak bylo utkání v Heřmanicích. Kluci brzo vedli a mohli přidat i další branky, místo toho inkasovali na 1:1 a po přestávce obdrželi další 2 a odjeli s prázdnou.

A – tým vyšel ze všech týmů nejlépe. Nejdříve zajížděl do Jakartovic a bral bod za remízu 2:2. O týden později hostil favorita ze Stěbořic, po první půli mohli prohrávat 0:4, ale neschopnost hostů vstřelit gól držela naše kluky nad hladinou. Hosté se těsně před koncem první půle ujali vedení, ale gól jim paradoxně uškodil tak, že po zbytek zápasu už nebyli tak nebezpeční. Naopak kluci ukázali, že jsou doma a výsledek otočili na 4:1. Druhé domácí utkání s Březovou bylo však úplně o něčem jiném, především zbytečné chyby, které Březová trestala a hlavně spoustu neproměněných šancí, což znamenalo prohru 1:2.