Oficiální stránky fotbalového klubu

Souhrn posledního měsíce

Máme zase více jak měsíc našich fotbalových soutěží za sebou, tak si pojďme připomenout, jak se našim týmům vedlo.

Naši nejmenší vpadli do jarních bojů jako poslední a už zase pomalu končí. Sehráli 6 zápasů, nejdříve podlehli Chvalíkovicím na jejich hřišti 7:1, pak následovala domácí prohra s Vítkovem 2:8, těsná prohra v Kylešovicích 5:4, kdy většinu zápasu kluci vedli. Po sérii tří proher přišla první výhra v soutěži, v derby v Holasovicích 1:4, pak na to kluci doma navázali remízou se Zlatníky 2:2, doma z Litultovicemi to byl však jiný level a prohra 0:7 byla jasná.

Dorostenci ti zažívají výkyvy, jak na houpačce. Nejdříve jsme si udělali ostudu po okrese, díky dvojité kontumaci, kdy se vedoucí domluvili na odložení zápasu z víkendu na středu 24.4., ale řídící orgán termín kvůli času neschválil, ale to nikdo z vedoucích obou mužstev nezkontroloval a tak jsme přišli o zápas a body. Následovala ostudná prohra v Kylešovicích 4:0. Reputaci si spravili remízou 2:2 ve Vítkově. Následovala hladká výhra 11:1 s Píští a v Bohuslavicích 1:9.  Poslední zápas se odehrál s první Raduní a prohrál 5:1.

B – mužstvo pokračovalo v nulových výsledcích. Nejdříve prohrálo jasně 7:0 ve Větřkovicích, kde byla první čtvrthodina smrtelná a navíc se vážně zranil Jakub Slíva. Pak přišla domácí prohra 4:0 se Slavkovem B, kde Marcel Matějček chytil 2 penalty, následovala udřená remíza 0:0 z Brumovic. Střelecké štěstí bylo zlomeno až při domácí prohře 2:5 se Štáblovicemi. Dohromady chybělo asi málo k tomu, aby naše béčko atakovalo 1000 minut bez vstřeleného gólu. Teď kluky čekají 3 důležité zápasy o chvost pralesa, tak uvidíme, jak se jim bude dařit.

A – tým měl výsledky, jak na houpačce, nejdříve ho čekal zápas s tehdy první Hlavnicí a mimořádně se povedl a slavila se výhra 6:2, nadšení trvalo jenom týden a pak přišla tvrdá sekera do hlavy od Litultovic a prohra 3:0, doma pak v těžkém a nelíbivém zápase porazili poslední Kobeřice. Pak následoval zápas s Píští, který naši kluci prohráli 4:1. Poslední zápas s Jakartovicemi skončil jasnou výhrou 8:1.