Oficiální stránky fotbalového klubu

Jaro je zatím dobré

Fotbalové jaro do Vávrovic přineslo spíše pozitiva. Tento víkend byl sice z hlediska počasí aprílový, ale nakonec se skoro celý odehrál.

Náš dorost minulý víkend hostil malé Hoštice, jednalo se o vyrovnané utkání, které však výsledkově vyšlo lépe našim klukům, kteří zvítězili jasně 4:0. Tím naznačili, že by se rádi pokusili protlačit na pomyslnou bednu. Ovšem další víkend se jejich zápas ve Vítkově, kvůli špatné hrací ploše musel odložit.

Náš B-tým měl tentokráte 2 lepší a navlas stejné výsledky. Nejdříve uhrál se třetí Melčí remízu 0:0, což se dalo považovat za obrovský úspěch. Stejným výsledkem navázali i doma s Radkovem, tam bychom si ovšem přáli jakékoliv vítězství. To nepřišlo, hosté navíc neproměnili penaltu. Co však stále trvá je střelecká nemohoucnost, která trvá už úctyhodných 660 minut.

A – tým odehrál výsledkově 2 povedené zápasy. Nejdříve doma porazil oslabenou Štítinu 4:0, o týden později vyhrál 1:2 ve Služovicích. Oba týmy hrající o záchranu na vávrovské kluky nevyzrály, navíc se naši kluci přibližují vrchní části tabulky, ale teprve teď před nimi stojí výzva. Doma přivítají první Hlavnici, která zatím na jaře je k neudržení.