Oficiální stránky fotbalového klubu

Sezóna 2018/2019 skončila

Vážení fanoušci. Toto je jeden z posledních článků letošní sezóny. Budu v něm navazovat na články předchozí. Začnu jako obvykle nejmladší kategorií, která ještě neměla dohráno a to byl dorost. Ten zajížděl na půdu druhého Slakova, předvedl tam bojovný výkon, ale nakonec odcházel poražen, po serii nevynucených a zbytečných chyb. Celkem tedy dorost skončil pátý, s 3. nejlepším útokem, 5. nejlepší obranou a nejtrestanějším hráčem byl Adam Klásek.

B – tým dohrál soutěž, jak nejlépe mohl, tedy aspoň výsledkově. Doma sice prohrál s Heřmanicemi 1:4, ale soupeř nastoupil s hráčem tzv. na černo, byl odhalen a disciplinární komise našem týmu přiřkla vítězství 3:0, o týden později se cestovalo do Deštné, zápas byl od začátku výborně rozehraný a náš tým vyhrál 5:3. Poslední rozloučení proběhlo doma v derby s Holasovicemi, zápas se hrál ve velkém vedru a naši kluci rychle vedli, ale nakonec padli 1:5. Celkem skončil tým na 10.místě, tabulky, s 5. nejlepší obranou a nejhorším útokem, nejtrestanějšími hráči byli Martin Klein a Martin Vaško.

A – tým si v posledních třech kolem vedl na půl. Nejdříve jasně přehrál Březovou 1:6, pak doma podlehl první Slavii 1:3 a nakonec přivezl bod z Vřesiny za remízu 2:2. Celkem skončil na 6. místě tabulky, s průměrně úspěšným útokem a obranou, nejtrestanějším hráčem byl Patrik Košárek.