Oficiální stránky fotbalového klubu

podzim skončil

Vážení fanoušci.

Ani jsme nemrkli a podzimní část sezóny 2019/2020 je na konci. Naši nejmenší už své zápasy dohráli dříve a patří jim po podzimu 6. místo ze 7 týmů okresní soutěže sk. B 1+7.

Dorostenci dohrávali ještě 2 utkání a naštěstí se obě povedla. Nejdříve si odvezli tři body z Otic za výhru 2:1, tím domácím vrátili porážku z pohárového zápasu v srpnu. Poslední zápas sehráli doma a zvítězili nad Malými Hošticemi 5:2. Celkově obsadili ze 14 body 9. místo z 13 týmů.

B – tým své poslední zápasy moc nezvládl. Nejdříve doma přivítal Větřkovice a bohužel jasně prohrál 0:3, o kolo později zajížděl do Deštné, zápas výborně rozehrál a po dvou brankách Kláska vedli 0:2, pak však výkon klesal a klesl tak, že soupeř srovnal na 2:2. V posledním zápase přivítali naši kluci Holasovice. Derby bylo zcela jednoznačnou záležitostí hostů, když odpor rozprášili hned v úvodu a nakonec zvítězili 0:6. Rezervnímu týmu patří po podzimu z 8 body 11. místo z 13 týmů.

A – tým zajížděl nejdříve do Dolních Životic a v první půli předvedl solidní výkon a vedl dokonce 1:2, ve druhé půli však nezvládl začátek a soupeř po 5 minutách otočil na 3:2 a bohužel utkání si i přes naši snahu pohlídal a přidal ještě jednu branku. O týden později jsme přivítali Březovou a nutno přiznat, že nás soupeř nepříjemně překvapil. Hlavně svým důrazem a rychlými přechody, bylo velké štěstí, že v zakončování měli hosté problém a jejich pokusy převážně Tesař ani řešit nemusel. My jme se ujali vedení po ojedinělé akci Lichovníka a po střele Chryzcyka. Soupeř srovnal před přestávkou po naší individuální chybě. Ve druhém poločase se hrálo nahoru dolů, o našem vítězství 2:1 rozhodla penalta, kterou proměnil Lichovník. V posledním kole jsme vyhráli 5:3 v Jakartovicích, úvod nám vyšel prostředek ne a konec jsme zvládli. Klukům patří po podzimu s 23 body 5. místo ze 14 týmů.