Oficiální stránky fotbalového klubu

Podzim letem světem

Fotbalový podzim již skončil a my jenom ve zkratce zhodnotíme působení našich mužstev v soutěžích.

Tentokráte to vezmeme od nejmladších. Naše starší přípravka byla po roce trénování hozena zkušeným vlkům, kluci se sice snažili v každém zápase, ale vítězný úspěch to nepřineslo. Ze všech zápasů tým Repaského a Bartošáka odešel poražen. Jen vydržte mládežníci a bude lépe.

Naši starší žáci ve své skupině jsou rovněž poslední. Velmi slabý počet hráčů nás v této kategorii limituje. Musí je doplňovat přípravka a v konkurenci nemáme šanci. Kluci vyrovnaně hráli pouze s 2 týmy, zbytek to byla hra kočky s myší. Bez posílení příliš úspěšní na jaře nebudeme. Trenéra Hanela čeká další těžký půlrok.

Dorostenci tento ročník hrají velice nevyrovnaně. V devíti členné skupině skupině jsou zatím šestí za 3 vítězství a 5 porážek. Nejlepším střelcem je ze 4 brankami Kryštof Laifert.

B – tým jsme opustili po prohře 6:1 v Oticích. Ani další průběh nebyl lepší. Propadíáky z favority Slavkovem, Kylešovicemi či Brumovice vystřídali pouze prohra o gól s Palhancem a výhra s Deštnou. V konečné tabulce jsou kluci předposlední ze 6 body. Pozitivem je počet vstřelených branek, který je vyšší jak loni.  Nejlepšími střelci jsou Škopek a Schlehofer.

A – tým měl první část podzimu katastrofální. Střídala se prohra za prohrou. Stěbořice či Chuchelná. A pak přišel budíček a 5 výher v řadě. Což kluky katapultovalo na 6. místo se ztrátou 11 bodů na vedoucí Vřesinu a náskok na 12. Benešov rovněž 11 bodů.  Tým má o fous nejlepší útok ze 43 brankami.  Nejlepší střelec Jakub Lichovník vstřelil 14 branek.