Oficiální stránky fotbalového klubu

Přebor ukázal zajímavou sezónu, III. je nevyrovnaná.

Podzimní část se sezóny byla velice zajimavá v okresním přeboru. První je zatím Vřesina. Dlouho černý kůň soutěže vystrčil drápky a zatím soutěž vede, pouze jedna prohra. Stěbořice smolaři posledních několika let jsou dokonce až třetí. Předvedly několik nevyrovnaných výkonů a dokonce 4x odešly poraženy. Překvapením jsou rovněž Litultovice, které jsou zatím druhé. Ambice na postup tu byly, ale jen aby to nevypadalo jako loni, kdy na jaře zcela vyklidily pozice. 4 je Štítina, která předváděla konzistentní výkony a výsledky, ale na postup to nebude. 5. jsou až Žimrovice, které dlouho držely čelní pozice, konec podzimu však vůbec nevyšel. 7. Březová a 8. Jakartovice předváděly zcela nevyrovnané výkony a to jsou týmy , které mají ve svých středech několik zajímavých hráčů a budou muset přidat, aby nespadly do soubojů o záchranu.

Ostatní mužstva už budou muset počítat s tuhým bojem o záchranu, vzhledem k tomu, že letos je obrovské riziko, že můře spadnout klidně 5 týmů. V I.B třídě jsou na sestupu týmy Bohuslavic, Hlavnice a Zlatníky.

III. třída ukázala svoji nevyrovnanost. Leros se do souboje o postup do OP postavilo 7 týmů. Holasovice vyklidily po několika porážkách pole jako první a nyní jsou až 7. s velkou ztrátou. Podzimním mistrem jsou opět Štáblovice. Nejvíce jim šlapou na paty Kylešovice, v těsném závěsu je Slavkov a vyřadit po loňské zkušenosti nemůžeme ani Otice a Brumovice.

Opak tabulky je jasný Deštné, Vávrovice a Radkov. Letos hodně překvapil po posílení Palhanec a s 15 body  se posunul do středu tabulky.