Oficiální stránky fotbalového klubu

Sezóna 2022/2023 skončila

Okresní přebor skončil pro naše barvy nakonec velice dobře a parta Tomáše Matouška se málem přiblížila rekordu ze sezóny 2016/2017, ale ztráta po podzimu byla velká. Přesto 4. místo je krásné. Vedení po podzimu udržela Vřesina, která si zahraje I.B třídu.  Nakonec se musela třepat. Jaro přece jenom více svázalo nohy a přicházely ztráty. Na druhé místo poskočily Stěbořice a zaostaly jenom o 4 body. Měly šanci postoupit i z druhého místa, ale nakonec jejich bodový zisk nestačil. Litultovice o jedno místo klesly. Sestupové pásmo bylo veliké. Už od začátku jara bylo jasné, že bude padat Hlavnice, tedy 3 pády z OP. Špatné výsledky Zlatník, Hatě a Bohuslavic však začalo ohrožovat další týmy. První 2 týmy záchranu zvládly. Bohuslavice nikoliv. A tak pád do OS čeká Budišov „B“, Budišovice, Dolní Benešov „B“ (tedy všichni nováčci) a překvapivě i Chuchelná. 

B – tým si oproti předchozí sezóně o místo polepšil. Bodově však jenom o 2 body více získalo. Zvládli se důležitý zápas s Deštnou (výhra 2:1), ovšem domácí prohra 0:2 z Radkovem zapříčinila ještě lepši postavení. První místo udržely Štáblovice a z postupu se překvapivě raduje i Slavkov „B“. V závěsu byly Kylešovice a smolaři z Otic. 

Dorost skončil V 9 členné skupině na 6. místě o bod ze ztrátou na Město Albrechtice. Kluci se na jaře výsledkově zvedli, ale i tak to bylo málo. Řada soupeřů byla někde jinde. 

Starší žáci ve své  skupině nepřidali ani bod. Spíše jenom narůstalo skóre. A hlavně na konci soutěže se množily omluvenky. Prostě zájem kluků po x letech není. Tým je sestaven hodně s kluky mimo Vávrovice a ti bohužel partu udělat nechtějí

Přípravka má za sebou první sezónu a byla určitě úspěšná. Naši sice nevyhráli ani jednou, ale pár gólů dali. Navíc zájem dětí je zatím velký.